Sezóna ligového ročníku 2015-2016 první ligy UŠO MSK je již minulostí - my jedeme opět pro pohár !!!!!

18.05.2016 20:17

Sezóna skončila-bilancujeme. Takhle by šlo začít tento článek, nebo také, týmu DC Bad Boys JABLUNKOV patří 6. místo v Moravskoslezském kraji !!!

    Hned na úvaod je třeba říci nahlas, že je to úspěch plný a zasloužený, na kterém se podíleli všichní hráči našeho mužstva bez rozdílu, kdy naše hra byla vždy protchnutá týmovým duchem. Je to nejlepší umístění týmu z Jablunkovska v elektronických šipkách v celé historii vůbec !!! Troufám si říct, že jsme si za vyrovnané výkony v průběhu celé sezóny toto umístění plně zasloužili. Přes to, že jsme vyloženě "maloklub" a mnozí by nás před začátkem ligy na toto místo nepasovali, ba možná ani na umístění v první desítce, my jsme dokázali, že šipky hrát umíme a toto krásné umístění jsme si poctivou hrou vybojovali. Věřím, že se všichni ještě můžeme zlepšovat tak, jak to dokázal Mirek Krop, který v této sezóně ohromně vyrostl. Oporou nám byl opět Martin Lysek, stabilními výkony se prezentoval jak Roman Zwyrtek, tak Henryk Jochymek a i další naší hráči Milan Sek a Láďa Szotkowski dobře doplňovali mužstvo. Není ještě sice vše podle našich představ a víme, že rezervy jsou jak v přístupu k tréniku doma i na společných open turnajích, všichni cítíme, že máme ještě rezervy se zlepšit a proto doufáme, že na nás ta naše "ZLATÁ" sezóna teprve čeká.

    Tímto rovněž děkujeme všem fandům, kteří v průběhu sezóny našli cestu na naše domácí utkání v naší útulné herně Pivnice u Radnice. Rovněž děkujeme naším sponzorům-Městu Jablunkov a manželům Sikorovým, majitelům restaurace Pivnice u Radnice za podporu a vytváření dobrých podmínek pro šipky. Doufám, že jsme jejich důvěru dobře splatili reprezentací našeho města  po celem Moravskoslezském kraji, kdy již i v Ostravě, Opavě, Dolním Benešově, Havířově, Bohumíně či Orlové dobře vědí, kde je JABLUNKOV a také vědí, že jsou zde schopni hráči šipek.

    GRATULUJEME CELÉMU TÝMU DC Bad Boys JABLUNKOV !!!!!!!!!!!!!!!!!

H.J.

—————

Zpět