První kolo nového ročníku je za námi, přivítali jsme mistra extraligy - Brooklyn Bulls Havířov

17.09.2015 10:37

    Včera v podvečer začal prvními zápasy nový ročník extraligy SMOŠ MSK, jehož jsme součástí již druhým rokem. Los byl k nám "opět štědrý" a na úvod extraligy nám přisoudil hned tři týmy z první šestky minulého ročníku. A jako premiéru nového ročníku hned mistra minulého ročníku extraligy borce Brooklyn Bulls Havířov. Všichni jsme se těšili na nový ročník a s odhodláním nechat na place všechno, jsme do něj vlétli.

    Zápas začal v 18:00 hodin a nutno dodat, že určitý respekt k borcům z Havířova byl. Samozřejmě, úvod se neobešel bez určité nervozity a adrenalínu. Nutno dodat, že začátek utkání nebyl z naší strany špatný a přát nám trošku více štěstí (a mít více klidu v koncovce), mohlo být ještě líp. Bohužel, přísloví hovoří jasně, štěstí přeje lepšímu a tak v několika naprosto vyrovnaných situacích přálo našemu soupeři. Snažili jsme se, bojovali až do konce a i když jsme utrpěli porážku, tak určitě se ctí. Soupeř rozhodl o své výhře především v kolektivních hrách, které, byť byly obě vyrovnané, šly za borci z Havířovského Brooklynu - zápas skončil výledkem 7:11 v náš neprospěch.

    I přes porážku jsme na úvod s hrou spokojení, jelikož jsme podali týmově vyrovnaný výkon, který může být příslibem do dalších utkání.

    Další utkání nás čeká hned příští středu, kdy zajíždíme do Ostravy Hrabůvky k místním Jestřábům, kteří doma rozdávají body jen velmi zřídka a neradi. Zatím jsme Jestřáby nikdy neporazili, ale jak se říká, všechno je někdy poprvé.....tak snad ve středu.

    Více o prvním utkání se dočtete v dalších rubrikách - výlsedky/komentáře, zápis utkání, ligová tabulka

 

Henryk Jochymek - zástupce kapitána

 

 

—————

Zpět