Jsme na prahu nové PRVOLIGOVÉ sezóny - jaká bude???

04.09.2016 18:42

    Za několik dnů zahájime již třetí prvoligovou sezónu šikpařů DC Bad Boys Jablunkov. Nadcházející sezóna jistě nebude lehká a také bude tak trochu neznámou, jelikož několik renomovaných týmů (DC Predátoři Opava -2. tým minulé sezóny) opustili softové šipky a věnují se klasickým šipkám steelovým. V seznamu týmů přibylo pro nás několik neznámých, ale i nám dobře známých týmů, jejichž kvalitu známe. Po zkušenostech z předchozích sezón známe favority i týmy, které mohou překvapit, každopádně v první lize není slabých týmu, každý má svou kvalitu. Doufám, že takto uvažují i o našem družstvu soupeři, kteří museli v minulých sezonách chtě nechtě uznat, že i pod Beskydskými vrcholy se hrají kvalitní šipky.

    Nadcházející sezóna nebude lehká a to jak organizačně, tak i z hlediska sestavení našeho týmu. Čekají nás určité organizační změny, kdy dochází k rekonstrukci naší herny. Z daného důvodu odehrajeme první tři kola soutěže u soupeřů a teprve poté se vrátíme i s naším nově vytvořeným B týmem do herny v "Pivnici u Radnice". Herna prochází vzevrubnou rekonstrukci, jsou vytvořeny nové prostory pro hosty restaurace, nové toalety a šipkařská herna bude oddělená od prostor restaurace a rovněž bude zajištěno odvětrání herny. Celý tým se těší na nový háv herny.

    Sestava týmu se nám stabilizovala, snažíme se o její rozšíření o zkušené hráče a máme v hledáčku mladé naděje, o kterých víme a sledujeme a především jsme vytvořili nový mladý B-tým. Často však nastávají situace, které těžko můžeme dopředu ovlivnit, které mužstvo oslabí a budeme si přát, aby jich bylo co nejméně. Celé léto se tým snažil poctivě připravit na sezónu, ale provázely nás potíže, jestli to stačí se ukáže až při prvních soutěžních utkáních. Doufám, že se brzy setkáme v nové herně a stálí fanoušci nás opět mocně podpoří v našem snažení uspět v 1. lize šipek UŠO MSK.

H.J.

—————

Zpět