Derby v Třinci po boji pro domácí KINGY, ve středu hostíme nebezpečné Target OSTRAVA

08.03.2016 15:22

    V neděli jsme nastoupili v regionálním derby proti Třineckým Kingům, kteří jsou v tabulce těsně před námi. V domácím prostředí a myslím i venku, je jen málo týmů, které Kingy (pokud jsou kompletní) dokáží porazit, či hrát s nimi rovnocennou patrii. Tuto sezónu mají potíže se scházet v TOP sestavě a dá se říci, že hrají maximálně kolektivně, tedy zapojují všechny hráče sestavy. A i přes tento fakt jsou pátým týmem tabulky. Proti nám rovněž nenastoupili v nejsilnější sestavě, ale tým maji tak vyrovnaný, že těžko řící, která sestava je TOP.

    Přes velkou sílu týmu z Třince jsme statečně čelili jejich tlaku. Tři čtvrtiny zápasu jsme byli vyrovnaným soupeřem, dokonce jsme měli lehce navrch.....vedli jsme 7:6, ale závěr nám nevyšel. Snad nervozita, snad venkovní prostředí, snad trocha štěstí nám nedovolily být úspěšnějšími.....poslední čtyři dvouhry jsme prohráli těsně na "dablu" a to znamenalo celkovou porážku 11:7. Přesto dík všem hráčům, kteří podali výborný výkon proti špičkovému týmu.

    Hned ve středu 9.3. nás čeká další utkání, tentokráte hostíme doma nebezpečný tým, nováčka, Target Ostrava. Tento tým má vyrovnaný celek, který postupně získává zkušenosti a již několikrát překvapil a tak nás nečeká určitě nic lehkého. Doufám, že zopakujeme dobré výkony z předchozích dvou, tří utkání a získáme plný počet bodů. I když soupeř bude určitě proti a svou kůži nedá lacino..... Zveme všechny fandy na utkání, které začíná v 18:00 SEČ v herně Pivnice u Radnice.

 

H.J.

—————

Zpět