DC Bad Boys Jablunkov - tým A i tým B v novém prostředí obnovené herny

22.10.2016 07:37

    Začínáme!!! Trošku se zpožděním začínáme informovat naše fandy a návštěvníky naších stránek, ale bohužel, situace neumožnila se k webovým stránká dostat dříve, čímž se všem OMLOUVÁME!!!!!!!!

 

    Začneme aktuálně a to pedevším tím, že jsme opět zpět v naší oblíbené herně " U Šklořa" jak se říka v Jablu...:-). Po letních peripetiích a několika zápasů v cizím prostředí jsem se rádí vrátili do naší oblíbené herny, která doznala velké změny a musíme říct, že opravdu hodně, hodně pěkné zmny. Majitelé rest. " Pivnice u radnice" investovbali jistě nemalé prostředky do rekonstrukce především naší herny a toalet, jak rovněž do vytápení. Herna je opravdu neskutečně pěkná, světlá (perfektní osvětlení strojů), neruší nás hosté u výčepu a je zde nově instalováno odsávání, což je vynikající pro všechny hráče, kteří nemusí kouř cigaret. Tímto děkujeme majitelů, panu Karlu a Štěpánce Sikorovým, za jejich úsilí a vstřícnost.

    Pro osvětlení situace všem naším fandům uvádím, že jsme byli nuceni celé léto a začátek sezóny absolvovat v cizím prostředí herny restaurace Zahádkář, kde byla možnost tréninku značně omezená počtem šipkařů. Prostě pohoda a klid nebyl a tak jsem z obavami očekával úvod sezóny. Navíc naše  herna byla pořád nedostupná a tak jsme úvodní tři utkání odehráli v cizím prostředí, což určitě znamenalo ještě těžší úvod, než obvykle.....Přes tyto peripetie jsme nezačali špatně a hned na úvod jsme zaznamenali výhru na půdě nováčka soutěže v Ludgeřovicích. Následovalo další venkovní utkání, tentokráte u dalšího nováčka v Havířově, kde jsme po dobré hře také uspěli. Nálsedně jsme museli domácí utkání odehrát v Mostech u Jablunkova v herně místních druholigových Stings s jedním z favoritů na titul, týmem Supi Dolní Benešov, který nás porazil, stejně tak jsme neuspěli v regionálním derby v Třinci, kde nás místní Kings (mimochodem rovněž horký kandidát "na bednu") rovněž porazili 12:6, kdy se nám přestalo dařit na dablu. Vše jsem si vynahradili v prvním utkání doma v rekonstruované herně, kde jsme doslova rozdrtili Ostravské Tazmany 18:0!!!

    Tímto zveme všechny naše diváky a fandy na další domácí utkání do nově rekonstruované herny v rest. Pivnice u radnice.

H.J.

—————

Zpět