DC Bad Boys Jablunkov po porážce v Orlové v poháru končí

19.02.2016 14:27

    Letošní pohárové ambice a případná účast DC Bad Boys Jablunkov na mistrovství ČR jsou již jen v rovině spíše teoretické. Los českého poháru nas poslal opět ke stejnému soupeři jako minulý rok - DC Orli Orlová. Tým to zdatný a i když se tuto sezónu trápi a je v tabulce za náma má svou sílu. Přijeli jsme do Orlové s tím, že dáme příležitost ke hře hráčům, kteří nejsou v ligové soutěži tolik vytížení. Nastoupili jsme v sestavě Sek, Jochymek, Krop a Zwyrtek. V záloze zůstal Martin Lysek jako trumf. Soupeř nás, dá se říci, překvapil vynikající hrou, kdy tato vůbec neodpovídala jejich umístění v tabulce (12. příčka). Marek Tíc (3 hráč ligové statistiky) a hráči kolem něj měli svůj den. Zápas byl nesmírně vyrovnaný, kdy nakonec o vítězství domácích rozhodly jejich úspěštější týmové hry (kriket a čtyřhra) zanamenající naší těsnou porážku 21:17.

    Bojovali jsme sice statečně, ale neuspěli. Potěšit nás může úroveň utkání, která byla ozdobená několika náhozy 171 a rovněž 180, mnoho náhozů +133 a nespočet +95. Z našeho týmu lze vyzvednout výborné výkony Henryka Jochymka, Martina Lyska a Mirka Kropa.

    Touto porážkou jsme z poháru vyřazení a účast na mistrovství ČR si tak můžeme zajistit případným prvním či druhým místem v lize.....což je ve stávající síle týmu z čela tabulky skutečně jen teorie. Snad v příští sezóně konečně prolomíme pohárové prokletí.

—————

Zpět